כרטיסיית שידוכים איך הכי מומלץ

אני רגיל לעבוד במקביל עם 40 בחורים בערך, חלקם לא פעילים כ"כ אז נניח 20. מקבל שמות תלמידות מכמה מקורות וצריך לנסות להתאים, ואם כן להציע, ואם כן להפגיש, ובדרך להמתין המתנות ארוכות שהמידע חייב להיות שמור בצורה נגישה כי לא אוכל לזכור כל הצעה איפה היא עומדת ומה טיבה
כרגע יש לי רשימה של בחורים כמובן. רשימה של תלמידות. ורשימה שבה אני כותב את הפעילות, תיאורטית זה מאפשר לי מעקב. הבעייה שאני צריך את כל הפרטים עם הטלפונים זמינים בשלושת המקומות, כדי לנהל און ליין שיחה או מייל [אין לי ואצפ וגם המייל רק במחשב] אם כן איך אני מנהל יומן דיגטלי שכזה.
בנוסף, כיצד ממייינים מראש רק חומר חשוב, מסננים מלכתחילה הצעות שלא מתחילות כדי שלא יעמיסו

@אליהו-שאר-ישוב
כדאי לך מאוד לדאוג שכל המועמדים שלך יהיו רשומים או בלב אחד או בעולמות. (אתה שולח להם לינק לרישום נפתח לך לינק אישי)תלוי באם מחפשים רקע חרדי או מתחזקים.
בשלב הבא התוכנה היא היומן שלך. בכל מועמד יש לך מלבן שקוראים לו פעיליות. אתה פותח אותו. במלבן שנפתח לך מעדכנים רעיון,פגישה,הצעה. יש אופציה להשתמש במלבן סיכום והערות שנפתח לך בכל פעילות. שם אתה מנמק מה לא התאים. באם זה מאוד אישי יש לך סעיף של הערות אישיות רק לעיניך. בסיכום והערות אתה כותב שיש הערה אישית. בכל פעם שאתה פותח את התוכנה כתוב לך משימות עם תאריכים ואתה עובר אחד אחד ומקדם. תענוג!!!
לפני שעבדתי עם התוכנה הייתי מתעדת ביומן ענק. שבוע אחרי ההצעה הייתי כותבת להתקשר לשאול מה קורה.
בכבוד רב יעל ליסטוקין.

יש לך אפשרות גם בלב אחד וגם בעולמות להכניס את השמות שלך לאחר שנרשמו בתוך קובץ שנקרא המועדפים שלי.עלידי לחיצה על כוכב בכל שם שנפתח לך. באופן כזה אתה משמר לך את המאגר שלך ויכול לעבוד רק על השמות האלו .כאשר אתה עושה חיפוש לפי גיל וקריטריונים נוספים יעלו לך השמות הרלוונטיים שלך וכן עוד שמות שיכולות להתאים.

@יעל-ליסטוקין אני ינסה. תודה רבה!

@אליהו-שאר-ישוב לכל עזרה נוספת ניתן לקבל הדרכות וכו'...